מרק תרד חלבי

23/11/2009

1 חבילה תרד טרי

1בצל בינוני

2-3 כפות מרק עוף או ירקות באבקה

5-6 כוסות מים

3 כפות אורז שטוף

שמנת חמוצה או יוגורט או אשל  (לתוספת בהגשה)

 

 

אופן ההכנה

 

קוצצים בצל ומטגנים ב3 כפות שמן בסיר גדול..

קוצצים דק את התרד (לאחר כמה שטיפות להסרת החול)

מוסיפים את התרד לבצל המטוגן ומערבבים קלות.

מוסיפים את אבקת מרק העוף או הירקות.

מוסיפים את המים

מוסיפים את האורז ומבשלים כחצי שעה עד שהאורז רך.

מטבלים במיץ לימון טרי.

 

מגישים כל מנה עם כף שמנת חמוצה ( לא חובה).

 

 

עבור לתוכן העמוד