ביאלו סלדקו-ממתק לבן

30/08/2010

5 כוסות סוכר,4 כוסות מים, חצי לימון

מבשלים סירופ מהסוכר והמים, הרתחה על אש בינונית עד להסמכה-בודקים זאת עם טיפה ששמים על צלחת יבשה או בכוס מלאה מים וצריך להיווצר כדור רך. בסוף מוסיפים את מיץ הלימון. אחרי שהסירופ מתקרר במידה מסוימת מתחילים לערבב אותו בכף עץ, ללא הרף. הערבוב נעשה ממרכז הסיר החוצה וממשיכים עד שהסירום מלבין. מעבירים לצנצנת זכוכית ומכסים במטפחת לחה.

בתיאבון

עבור לתוכן העמוד