עוגת ביסקויטים - Бисквитена Торта

30/09/2010

ל-6 מנות:

800 מל' חלב

7 כפות סוכר

חבילה קטנה קורנפלור או פודינג לטעמכם

חבילת ביסקויטים בטעם שוקולד לקישוט או סוכריות דקות בטעם שוקולד

1 חבילה ביסטויקים רגילים כדולים מרובעים או עגולים

200 מל' מים קרים

3-4 אפרסקים (לא הכרחי)

מרתיחים את החלב ומוסיפים את הסוכר. מערבבים עד שהסוכר נמס. בכלי אחר שופכים את המים הקרים ומוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שלא יישארו גושים. אחרי שהחלב רתח מוסיפים את תוכן הכלי עם הקורנפלור ומערבבים עד שיסמיך, אך לא יותר מדי. מסדרים את הביסקויטים בתבנית ומוסיפים מים עם סוכר עליהם, אך במידה כדי שלא יתפוררו. על שכבת הביסקויטים מוסיפים חתיכות אפרסק או פרי אחר או אגוזים לפי הטעם. מעל שופכים את הקרם בהקפדה שלא יישפך מחוץ לביסקויטים ומורחים אותו היטב כדי שיכסה אותם. כך חוזרים על הפעולה עד שנוצרות כמה שכבות (בדרך כלל 4). בסוף מפזרים מעל את ביסקויטי השוקולד השבורים או קישוט אחר. כשזה מתקרר שמים במקרר ומשאירים לשהות שם יום אחד (לפחות 12 שעות)

עבור לתוכן העמוד