בישול בולגרי מסורתי - ממתכוני השנה החדשה

10/12/2011

חומרים: 500ג' בשר טחון, 60ג' בצל, 80ג' פטריות משומרות,30ג' חמאה, 1/3 כפית כמון,10-12 גרעיני פלפל שחור,80ג' גבינה צהובה, מלח לפי הטעם

הכנה: מוסיפים לבשר הטחון את הבצל הקצוץ דק, הכמון, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב ואחר כך משאירים במקרר . אחרי כשעתיים מכינים קציצות מהתערובת, באמצע כל אחת יוצרים שקע שבו שמים את הפטריות הקצוצות דק, הגבינה הצהובה המגוררת וקצת חמאה ומכסים בבשר הטחון. את הקציצות אופים בגריל משני הצדדים ומגישים חמות.

עבור לתוכן העמוד